La Perla Pura

Maandag — 09:00 – 18:00
Dinsdag — 09:00 – 18:00
Woensdag — Gesloten
Donderdag — 09:00 – 18:00
Vrijdag — 09:00 – 19:00
Zaterdag — 09:30 – 13:30
Zondag — Gesloten


Meersstraat 64, 8790 Waregem


Lichaam Corps

Lichaam

beurt 30 min

5 beurten 30 min

10 beurten 30 min

MEER INFO

Afslanken

De referentie in termen van versneld afslanken.

De Magic Red Slimming is een geavanceerd en succesvol afslankapparaat met meer dan 40 programma’s die specifieke behandelingen mogelijk maken voor een hermodelleerd, steviger en gladder lichaam, voor een fluweelzachte en ontstresste huid.

Dankzij elektrostimulatie en infrarood verhoogt het de oxygenatie van het weefsel, voert het afvalstoffen af en verwijdert het cellulitis en vetophopingen.

Magic Red

Ongelooflijke resultaten na slechts één sessie van 30 minuten

Verlies van 1 tot 6 cm in 1 sessie – 800 verbrande calorieën

Wat is dit ?

De Vajacial is als een gezichtsbehandeling gericht op de bikinizone.

De Vajacial helpt de huid rond de bikinizone te egaliseren, helpt bacteriën te verwijderen en  irritatie als gevolg van harsen of scheren. Voorkomt ingegroeide haren, is een oplichtende behandeling om verkleuring en hyperpigmentatie te verminderen van dit gebied. ( Bikini harsen is inbegrepen)

Wat is dit ?

Is als een gezichtsbehandeling speciaal ontworpen voor de billen, dit vaak vergeten gebied.

Booty Facial is een geweldige manier om ingegroeide haren en acne te voorkomen. Helpt collageen te stimuleren, de huid te verhelderen en te verzachten.

Deze behandeling is niet alleen ontspannend, maar ook zeer effectief voor  het verwijderen van onzuiverheden net als het gezicht en verstopte poriën.

Deze behandeling maakt uw huid zacht en glad. Met een gladde en stralende huid voel je je altijd een beetje zelfverzekerder.

Deze diepreinigende behandeling voor de rug helpt huiduitbraken zoals rugacne aan te pakken, overtollig talg onder controle te houden en bacteriën veroorzaakt door zweet en hormonen te verminderen.